جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

تصمیم عجیب باشگاه پرسپولیس در آستانه بازی با تراکتورسازی

باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفته تا هیچ هواداری را به تبریز نبرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 28
کد خبر: ۹۶۳۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ،روز چهارشنبه پرسپولیس در دیداری حساس مقابل تراکتورسازی قرار می گیرد. مسئولان این باشگاه دوست ندارند اتفاقی برای هواداران شان رخ دهد. با توجه به حساسیت های اخیر، این باشگاه تصمیم گرفته تا هیچ هواداری را به تبریز نبرد. همیشه سازماندهی به این شکل بود که کانون هواداران باشگاه برنامه ریزی می کرد و برای بازی‌های این چنینی چند اتوبوس هوادار را به شهرهای دیگر می‌بردند. ولی حالا عرب به کانون هواداران این باشگاه اعلام کرده برای بازی تبریز هیچ هواداری را به این شهر نخواهند برد. البته پرسپولیس در تبریز هم طرفداران زیادی دارد و قاعدتا آنها بدون سازماندهی باشگاه و سرخود به ورزشگاه خواهند رفت.

خبر ورزشی

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نادر
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
0
0
طرفدار زیاد دارن تو تبریز؟؟؟!!!!!!!!!!!ههههههههه
پس چرا نمیان ورزشگاه؟؟؟؟نگین میترسن که بازم خندمون میگیره...چطور ماها تو تهران جلوی وحشی ترین طرفدار که طرفدارای لجن پولیس باشن به ورزشگاه میایم درحالیکه وحشی گریشون به همه ملت ایران ثابت شده است .....اینو تو گوشتون فرو کنید ترک جماعت اونقدر بی غیرت نیست که طرفدار تیمهای لجن پایتخت رو بکنه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
0
0
البته پرسپولیس در تبریز هم طرفداران زیادی دارد!!!!
این استدلال رو دقیقا از کجاتون در آوردین؟؟ نه جان من
تحلیل های برگزیده